Cabaret op maat

 

Cabaretier Coen Jutte weet zijn publiek op een eigenzinnige en hilarische manier te bespelen met zijn intelligente humor, positieve uitstraling en muzikaliteit. Of het nu gaat om een congres, bedrijfsevenement, seminar of privéfeestje, als Coen cabaret op maat maakt, dan maakt hij er ook echt iets bijzonders van, getuige vele positieve referenties. 

Coen laat zijn verhaal goed aansluiten bij de belevingswereld van zijn toehoorders, van minister tot stagiair. Hij slaat met zijn cabaret op maat op humoristische wijze bruggetjes naar inhoudelijke kanten van de bijeenkomst. 

Lees verder >>

Presentator en dagvoorzitter

Als presentator is Coen goed in te zetten om een grote zaal te enthousiasmeren of juist om als dagvoorzitter op te treden tijdens een congres, seminar of symposium. Ook presenteert Coen avondvullende programma's en bedrijfsfeesten. 
Coen combineert zijn academische en zakelijk achtergrond met zijn kwaliteiten als cabaretier. Voorafgaand aan uw evenement gaat hij graag met u om de tafel over de beste opbouw en invulling van uw gelegenheid.

Deze foto's en filmpjes geven een indruk van Coen als presentator: 

Lees verder >>

Musical Motivational Speaker

‘Coen Jutte’s musical approach is empowering and fun!’

Coen Jutte, educated as an engineer (University of Delft) and classical pianist, changed the focus of his work from management-consultant to international musician/entertainer. He has performed for prominent organizations such as Shell, the Dutch Royal Family, the National Government and many others to brighten up their conferences, (in)formal diners and private parties. 

Lees verder >>

CONTACT

Contact Coen Jutte:

email: coenjutte@euronet.nl

tel.: +31 (0)6 20 07 25 07